Wednesday, June 23, 2010

Apricot and Mint Tea Cakes


Só agora, sendo mãe, posso ver as vantagens que tive quando era criança. A minha mãe era professora e estava em casa durante todas as férias escolares. Adorava ter essa oportunidade agora, de passar o Verão com os meus filhos e ir à praia, parques, divertir-me bastante… mas infelizmente não posso. Portanto… decidi que pelo menos posso tentar ‘participar’, estar presente, fazer-lhes snacks saudáveis e bonitos que eles possam levar de manhã. Estes bolos de damasco e menta que eu preparei para o snack de hoje da Hana são um exemplo.

Only now, being mother, I can see what kind of advantages I had as a kid. My mother was professor and all school vacations she would be home. I would love to have this opportunity now, spend summer with my kids going on the beach, parks, having a lot of fun ...but unfortunately I can’t. So...I decided that at least I can try to ‘participate’, be present, making them nice, healthy snacks which they can bring with them in the morning. This apricot and mint tea cakes are one example I prepared for Hana’s today snack.

2 comments:

  1. yummy! adoro alperces! onde é q posso encontrar a receita? Boa foto ;)

    ReplyDelete
  2. Obrigada :-)
    Receita original é com lavanda... da Tartelette :-)http://www.mytartelette.com/2009/08/recipe-apricot-and-lavender-brown.html

    ReplyDelete