For me bread is essential... it's something I love more than everything. I can eat it just with butter, or olive oil, roast it and use in salads and soups, use it as crunchy toppings for roasted vegetables...
Right now I can think about thousands of way to use it. It is a basic ingredient for me.
When I don't have a lot of time for lunch, or I don't have ideas for what to make, I go back to basics. A slice of bread with a bowl of soup. When I say slice of bread, I don't mean plain bread without nothing... here my imagination doesn't have limits.
Last week i made these crostini (I had to roast squash for our dinner) with goat cheese and butternut squash... easy and delicious.
A slice of sourdough bread, topped with some olive oil and goat cheese, 10 minutes in the oven at 220ºC, some roasted squash (which I roasted with thyme and garlic) on top and that's it.
Perfect!!!
Right now I can think about thousands of way to use it. It is a basic ingredient for me.
When I don't have a lot of time for lunch, or I don't have ideas for what to make, I go back to basics. A slice of bread with a bowl of soup. When I say slice of bread, I don't mean plain bread without nothing... here my imagination doesn't have limits.
Last week i made these crostini (I had to roast squash for our dinner) with goat cheese and butternut squash... easy and delicious.
A slice of sourdough bread, topped with some olive oil and goat cheese, 10 minutes in the oven at 220ºC, some roasted squash (which I roasted with thyme and garlic) on top and that's it.
Perfect!!!
Para mim, o pão é essencial... é algo que eu gosto mais do que tudo. Posso comê-lo apenas com manteiga ou azeite, assar e usar em saladas e sopas, usá-lo como coberturas crocantes com legumes assados ...
Agora consigo pensar em milhares de maneiras de o usar. É um ingrediente básico para mim.
Quando não tenho muito tempo para o almoço, ou não tenho ideias sobre o que fazer, volto ao básico. Uma fatia de pão com uma tigela de sopa. Quando digo fatia de pão, não me refiro a pão simpres sem nada... aqui a minha imaginação não tem limites.
Na semana passada fiz estes crostini (tinha de assar a abóbora para o jantar) com queijo de cabra e abóbora... fácil e delicioso.
Uma fatia de pão de massa fermentada, coberto com um pouco de azeite e queijo de cabra, 10 minutos no forno a 220ºC, um pouco de abóbora assada (que eu fiz com tomilho e alho) por cima e já está.
Perfeito!
Agora consigo pensar em milhares de maneiras de o usar. É um ingrediente básico para mim.
Quando não tenho muito tempo para o almoço, ou não tenho ideias sobre o que fazer, volto ao básico. Uma fatia de pão com uma tigela de sopa. Quando digo fatia de pão, não me refiro a pão simpres sem nada... aqui a minha imaginação não tem limites.
Na semana passada fiz estes crostini (tinha de assar a abóbora para o jantar) com queijo de cabra e abóbora... fácil e delicioso.
Uma fatia de pão de massa fermentada, coberto com um pouco de azeite e queijo de cabra, 10 minutos no forno a 220ºC, um pouco de abóbora assada (que eu fiz com tomilho e alho) por cima e já está.
Perfeito!
hummm yamii yamii :)
ReplyDeleteOBOŽAVAM i bundevu i ovu kombinaciju, još jedan način na koji mogu da je spremim. Divne fotke i jako mi se sviđa daska :)
ReplyDeletegenial que pinta. Saludos.
ReplyDeleteButternut is definitely my favorite squash! This looks so delicious
ReplyDeleteOh, Sanda, predivno izgleda! I vjerujem, da je i jako ukusno! Fotke su ti prelepe :).
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