Monday, July 25, 2011

Cinnamon Roasted Peaches with Vanilla Yoghurt

Hello!! How was your weekend?
We had beach weekend and, since I didn't do nothing except reading and enjoying the sun, today I have so many things to do! When I have days like these I like to give myself a prize for all the effort I make in that day{*smile}. So, today my prize were these roasted peaches.
The recipe was easy to make, so I didn't loose much time, but the result was great.
Next time I will try some toasted almonds, pistachios, or even bits of chocolate as topping. I think it would be a great match.


Olá!! Como foi o fim-de-semana?
O nosso foi de praia e, uma vez que não fiz nada para além de ler e desfrutar do sol, hoje tenho bastantes coisas para fazer. Quando tenho um dia destes, gosto de me dar um prémio por todo o esforço que fiz nesse dia {*smile}. Então, hoje o meu prémio foram estes pêssegos assados.
A receita foi fácil de fazer, por isso não perdi muito tempo, mas o resultado foi fantástico!
Na próxima vez vou tentar algumas amêndoas torradas, pistachios, ou até mesmo pedaços de chocolate como cobertura. Acho que seria uma grande combinação.

4 comments:

  1. This is such a great dessert, I have recently made something similar and it has become my favorite summer dessert :9 Lovely photos! Our weekend was so full of rain, temperatures are unusually low for summer, I can't wait for Sun to come back!

    ReplyDelete
  2. Tem um óptimo aspecto Sanda! adoro pêssegos, já experimentei grelhados,mas no forno não. está para breve!

    ReplyDelete
  3. Fiz esta receita a pouco tempo, qd chegou o meu livro da Sophie Dahl, tb fiquei com vontade de experimentar outras variantes, tipo framboesa e chocolate:)
    as fotos estão cada vez mais lindas!!
    bjinhos
    Sandra

    ReplyDelete
  4. Adorei! Tão simples e tão belo! Por cá os pessegos são uma raridade, mas já estou a anotar umas quantas receitas para experimentar na próxima ida a Portugal...
    bj*

    ReplyDelete