Tuesday, June 29, 2010
Tortano Bread
I wrote few posts about bread but I didn’t mention something very important....I like to make homemade bread only in winter. I didn’t make it for some time and since we were making picnic for Hana’s birthday and I wanted to make some ‘pick and go’ food I decided to make this Italian bread with prosciutto ,mozzarella and olives. Few times I promised myself I won’t try new recipes for BIG events (few times it didn’t go the best way :-)),I always break this promise..it is just that this time went perfectly. It was great and both adults and kids liked it a lot.
Escrevi alguns posts sobre pão mas não referi algo muito importante… gosto de fazer pão caseiro apenas no Inverno. Não o faço há algum tempo mas, como íamos fazer o picnic para o aniversário da Hana e queria fazer alguma comida ‘pick and go’, decidi fazer este pão Italiano com presunto, mozzarella e azeitonas. Já alguma vezes prometi a mim mesma que não iria tentar novas receitas para eventos GRANDES (algumas vezes não correu da melhor forma :-)), e quebro sempre essa promessa… só que desta vez saiu perfeito. Estava muito bom e tanto os adultos como as crianças gostaram muito.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Estava uma delícia e é ideal para um piquenique!
ReplyDelete