Monday, August 9, 2010

Berry and Rhubarb Crumble


While doing my week shopping this weekend i found rhubarb and I just couldn’t resist...as soon as I came home I made some berry and rhubarb crumble with a bit of cardamom.
Rhubarb acid touch with a scent of cardamom...great. I still had some homemade vanilla ice cream ,and It made perfect pair..Actually I am thinking to frozen some rhubarb to have it for winter, something I never tried to do. Do you have experience with it? Some suggestions?

*****

Enquanto fazia neste fim-de-semana as minhas compras encontrei ruibarbo e simplesmente não resisti… assim que cheguei a casa fiz crumble de frutos silvestres e ruibarbo com um bocadinho de cardamom.
O toque ácido do ruibarbo com o aroma do cardamom… fantástico. Ainda tinha algum gelado de baunilha caseiro, e fizeram um par perfeito… Na realidade estou a pensar congelar algum ruibarbo para ter no inverno, algo que nunca tentei fazer. Têm alguma experiência? Alguma sugestão?

2 comments:

  1. não te cansas de por aqui coisas com ar tão delicioso, estas tigela com este doce traz-me recordações da adolescência:)

    ReplyDelete
  2. Tenho pena não ter nada em casa no Sexta quando passaste lã :-)Para próxima não falho :-)

    ReplyDelete