While doing my week shopping this weekend i found rhubarb and I just couldn’t resist...as soon as I came home I made some berry and rhubarb crumble with a bit of cardamom.
Rhubarb acid touch with a scent of cardamom...great. I still had some homemade vanilla ice cream ,and It made perfect pair..Actually I am thinking to frozen some rhubarb to have it for winter, something I never tried to do. Do you have experience with it? Some suggestions?
*****
Enquanto fazia neste fim-de-semana as minhas compras encontrei ruibarbo e simplesmente não resisti… assim que cheguei a casa fiz crumble de frutos silvestres e ruibarbo com um bocadinho de cardamom.
O toque ácido do ruibarbo com o aroma do cardamom… fantástico. Ainda tinha algum gelado de baunilha caseiro, e fizeram um par perfeito… Na realidade estou a pensar congelar algum ruibarbo para ter no inverno, algo que nunca tentei fazer. Têm alguma experiência? Alguma sugestão?
não te cansas de por aqui coisas com ar tão delicioso, estas tigela com este doce traz-me recordações da adolescência:)
ReplyDeleteTenho pena não ter nada em casa no Sexta quando passaste lã :-)Para próxima não falho :-)
ReplyDelete